cilinderslot
Cilinderslot SKG 3 Sterren inclusief Kerntrekbeveiliging!
SKG 3 Sterren. SKG 3 Sterren. Een cilinderslot met een SKG 3 sterren keurmerk heeft de zwaarste beproeving van het SKG, Stichting Kwaliteit Gevelbouw, doorstaan. Zo kunnen ze het binnendringen van inbrekers minstens 5 minuten vertragen! Dit lijkt misschien niet veel, maar elke seconde telt!
Cilinderslot kopen? Veilig, snel en op maat geleverd!
30 dagen retourrecht. Wilt u een cilinderslot kopen? Alle cilindersloten van Slotenwereld zijn voorzien van een SKG2 of SKG3 sterren keurmerk. Een SKG3 sterren cilinderslot is ten alle tijden voorzien van kerntrekbeveiliging. Voor meer informatie over de kerntrekmethode, klik hier. Een SKG 2 sterren cilinderslot is niet beschermd tegen kerntrekken en wordt daarom ook geadviseerd in combinatie met kerntrek deurbeslag. Elk merk hanteert zijn eigen hoeveelheid sleutels per cilinder, dit wordt duidelijk per merk aangegeven. Er is altijd de mogelijkheid tot extra sleutels bij de cilinders. Afhankelijk van het cilinderslot wordt deze geleverd met bijbehorend sleutelcertificaat of sleutelcode. Deze is uniek aan uw cilinderslot om in de toekomst cilindersloten en/of sleutels bij te bestellen. De anti kerntrek cilindersloten van de M&C Color Pro serieworden in onze werkplaats voor u op maat gemaakt. Hierdoor ligt deze levertijd zeer laag.Besteltu uw cilinders op werkdagen voor 23:59: uur, dan worden deze zo goed als altijd de volgende werkdag geleverd. Dit geldt voor gelijksluitende sets en verschillende cilinderlengtes tot en met 52/52.
Inbraak in flats Leuven Het Nieuwsblad.
Een dief drong binnen in twee flats langs de Geldenaaksebaan. De dader brak het cilinderslot af waarna hij uit een van de panden een aantal juwelen, een iPod, maaltijdcheques en een hoeveelheid cash geld stal. Vrijdag 7 oktober 2011 om 0300.:
Cilinderslot kopen? Bestel online - deurbeslag.nl.
Slot vervangen kosten: wat kost een cilinderslot? De onderlinge prijzen van cilinders wisselen sterk. Een cilinderslot prijs is onder andere afhankelijk van de SKG kwalificatie, of het slot kerntrekbeveiliging heeft en of de sleutels met of zonder certificaat gekopieerd kunnen worden. Ga je jouw slot vervangen en wil je nieuwe sloten kopen? Vraag jezelf dan eerst af aan welke eisen het nieuwe cilinderslot moet voldoen. Wil je een cilinderslot zonder kerntrekbeveiliging, met SKG 2 sterren kwalificatie en de mogelijkheid om vrij sleutels te kopiëren, dan slaag je voor ongeveer €27,-, voor een dubbele cilinder. Kies je juist voor een dubbele cilinder met kerntrekbeveiliging, SKG 3 sterren, een anti klopsleutel en een certificaat, dan betaal je al snel €65,-, voor deze kwalitatieve veiligheidscilinder.
De Vier Beste Cilinderslot Merken Top Slotenmakers.
Omdat er tegenwoordig veel cilinderslot merken op de markt zijn, wordt het steeds lastiger om het juiste slotenmerk te kiezen om uw deur zo goed mogelijk te beveiligen tegen inbraak. Om deze reden hebben wij voor u de vier beste cilinderslot merken op een rij gezet, zodat u geen miskoop doet bij het aanschaffen van een nieuw cilinderslot. In onze opinie zijn de onderstaande slotenmerken, op gebied van kwaliteit en veiligheid, voorlopers op de concurrentie. Wanneer u een cilinderslot van één van de onderstaande merken laat monteren op uw deur, kunt u ervan op aan dat uw deur tegen elke inbraakmethode beschermt is.
Cilinderslot opmeten - handige informatie voor het meten.
Het kan voorkomen - bij dikkere deuren - dat de ene afstand groter is dan de andere. Het is zaak dus altijd nauwkeurig de afstand van zowel de binnen- als buitenzijde van de cilinder apart te meten. Vanuit het schroefgat meet u naar de beide uiteinden van het slot. Hiernaast - als voorbeeld - een dubbel cilinderslot in standaardmaat 60mm 2x30mm. Cilinderslot met knop opmeten. Een cilinderslot met knop is binnen bedienbaar met een draaiknop en aan de buitenzijde met een sleutel.
Cilinderslot Kopen? Overzicht Advies.
Eenstandaard veiligheidscilinder van SKG 3 sterren kost zo'n' 45 tot 70 euro. Oud cilinderslot vervangen? Het is mogelijk om een oude slot voor een nieuw cilinderslotte vervangen. Dit is een simpel klusje dat je zelf kunt klaren. Het werkt als volgt.: Haal de deurklink en het deurbeslag van de deur af.; Haal het oude cilinderslot uit het slotgat.;
Cilinderslot Nodig? Alle maten en soorten bij ons in de webshop.
Hierdoor bent u verzekerd dat u de enige bent die de woning kan betreden. Belangrijk om op te letten bij het aanschaffen van een cilinderslot is de dikte van de deur, hierop moet de lengte van het cilinderslot namelijk op worden aangepast.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cilinderslot